Vis is een belangrijk onderdeel van het dieet van veel huisdieren en andere dieren. Maar de manier waarop we vis vangen en consumeren kan een enorme impact hebben op onze oceanen en hun ecosystemen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om vis snacks te maken voor dieren met alleen bijproducten en bijvangst.

Bijvangst is vis die per ongeluk wordt gevangen tijdens het vangen van andere vissoorten. Het wordt vaak weggegooid omdat het niet de gewenste soort is of omdat het beschadigd is. Maar wij vinden het belangrijk om deze vissen te gebruiken en te voorkomen dat ze verspild worden. Daarnaast gebruiken wij bijproducten van vis die anders weggegooid zouden worden, zoals vinnen en huiden.

Onze vis snacks voor dieren zijn gemaakt van alleen bijproducten en bijvangst. We sturen geen visboten op pad om vis te vangen, maar gebruiken alleen wat er al beschikbaar is. Door deze duurzame keuze kunnen we voedselverspilling verminderen en de zeeën gezond houden.

Als huisdiereigenaren hebben we de macht om te kiezen voor duurzame producten. Door te kiezen voor vis snacks gemaakt van bijproducten en bijvangst, kunnen we bijdragen aan een duurzamere visserij en het behoud van onze oceanen.

Dus de volgende keer dat je op zoek bent naar een snack voor je huisdier, denk dan aan onze vis snacks. Ze zijn niet alleen lekker en gezond, maar ook een duurzame keuze voor onze planeet.